DM Västergötland tävlingar på gång

Först ut är Falköpings Sportskytteklubb som arrangerar DM Västergötland Nordisk Trap individuellt söndag den 21 maj, föranmälan via Tävlingskalendern senast måndag 15 maj. A-C (SM-kval) skyttar tas med i mån av plats föranmälan 16-18 maj, max 40 skyttar totalt.
Götene Sportskytteklubb arrangerar LAG DM Västergötland Nordisk Trap lördag den 27 maj, föranmälan via Tävlingskalendern senast torsdag den 18 maj. A-C (SM-kval) skyttar tas med i mån av plats föranmälan 19-25 maj, max 40 skyttar totalt.
Götene Sportskytteklubb arrangerar även DM Västergötland Nationell Skeet individuellt och lag lördag den 10 juni samt DM Västergötland Olympisk Skeet individuellt och lag söndag den 11 juni.
Föranmälan till båda dessa tävlingar via Tävlingskalendern senast torsdag den 8 juni.
Mer info om Götenes tävlingar finns här på hemsidan under TÄVLINGAR 2023 i menyn.

Similar Posts