Lerduvestig Väst 2024

Upplägget för Gamebore Lerduvestig Väst 2024 är nu klart och kommer i år att omfatta 7 deltävlingar med start i Lerum lördag den 23 mars. Deltävlingen i Götene arrangeras söndag den 21 april, betalning av startavgift m.m. kontant alt. Swish. Lättare servering finns. Välkomna!
Vägbeskrivning till Götene SpSK:
Det kommer på tävlingsdagen vara skyltat till skjutbanan från E20 i höjd med Brännebrona ca. 7 km nordost om Götene samt från vägen mellan Götene – Timmersdala.

Resultat och aktuell poängställning från deltävlingarna kommer att finnas på Svegeråsens JSK hemsida.

Lerduvestig Väst består av en serie sporting-tävlingar där de medverkande klubbarna arrangerar en deltävling var.
Tävlingarnas skyttar delas in i två grupper licensierade skyttar och icke licensierade skyttar “jägar-svensson”, dessa skjuter tillsammans men tävlar var för sig.
Inbjudan Lerduvestig Väst 2024.pdf
Anmälan på tävlingsdagen kl. 09:00 – 14:00

Kalender för 2024

DagDatumKlubb
Lördag23-marsLerum
Måndag01-aprilSvergeråsen
Söndag07-aprilSkepplanda
Söndag14-aprilBredared
Söndag21-aprilGötene
Lördag27-aprilNimrod
Lördag04-majTrollhättan

OBS! Viktig information till dig som har tävlingslicens, tänk på att ange ditt licensnummer (IIDNR) alt. personnr. ÅÅÅÅMMDD på startkortet (Om du anger personnr. så går ditt licensnummer att hitta i Tävlingskalendern).
Tänk på att även ange vilken klubb du skjuter för på startkortet, detta för att resultaten som rapporteras in ska hamna på rätt skytt och klubb.
Följande gäller:

För att få tävla i den Licensierade gruppen krävs tävlingslicens för 2024

För Jägar-gruppen gäller istället att tävlingslicens för lerduva inte får innehas 2024 eller ha innehafts året innan, dvs 2023.