Final i Trapduvan Skaraborg

Götene Sportskytteklubb arrangerade lördag den 13 augusti finalen i Trapduvan Skaraborg. Hela 37 skyttar valde att delta denna soliga och varma dag med runt 30 grader varmt. Det blev mycket fina resultat och hemmaskytten Bertil Josefsson vann A-klassen med 98 träff tätt följd av klubbkompisarna Kenneth Nylander och Michael Kvist som blev 2:a och 3:a samt Fredrik Amour 4:a alla med 96 träff. B-klassen vanns av Fredrik Lindqvist Falköping 90 träff, 2:a Conny Carlsson Götene 86 träff och 3:a Bengt Andersson Falköping följd av Roland Fernström och Johanna Montonen Götene samt Robert Ernstsson Falköping samtliga 85 träff. Lagtävlingen vanns av Götene 1 med 285 träff.
Alla skyttars resultat samt lagresultat finns under serieskjutningar och Trapduvan Skaraborg 2022

Similar Posts